Любителі Догляду За Волоссям У Захваті! Домашнє SPA Для Волосся З Олійними Процедурами та Продуктами Своїми Руками

Любителі Догляду За Волоссям У Захваті! Домашнє SPA Для Волосся З Олійними Процедурами та Продуктами Своїми Руками

Чому люди, захоплені доглядом за волоссям, так люблять домашнє лікування? Тому що вони бюджетні і суперефективні. Вся терапія для волосся проходить у зручному місці – наодинці з власним домом. Ви відчуваєте себе вільно, можете слухати музику, читати... до того ж процедура догляду за волоссям безпосередньо спрямована на потреби ВАШОГО волосся - ви обираєте продукти та даєте волоссю саме те, що йому потрібно. Підкреслювати красу найкомфортніше у вашому домі, ніде більше. Завдяки серії інтенсивних процедур ваша зачіска має шанс отримати миттєве покращення.

SPA для волосся, повільний ритуал краси, природні процедури для волосся, домашнє SPA для волосся - назв багато, а мета одна - максимальне живлення і помітне поліпшення зовнішнього вигляду і стану волосся. В результаті ваше волосся виглядає так, ніби піддалося сучасній салонній терапії. Різниця в тому, що ви почуваєтеся вільніше, а лікування недороге та розслаблююче. Ви можете присвятити цілий день, наприклад, неділя, виключно для догляду за волоссям: неквапливо, трохи ліниво, повністю зосереджено на волоссі. Любителі волосся люблять поєднувати догляд за волоссям з іншими ритуалами краси, наприклад, маски і скраби для обличчя, різноманітні SPA для нігтів, живильні ванни для ніг і т. д. А як щодо волосся? Його повністю оновлюють лише за один день.

Один день для вашого волосся - що потрібно для успішного проведення?

  1. Вільний день - коли не очікуєш ні квестів, ні виходів, це повільний, приємний день, і ти можеш присвятити його повністю собі або своїм коханим (олія чи маска на волоссі не завадить дивитися гарне кіно з родиною).
  2. Друг - ви можете побалувати своє волосся SPA разом з другом - все, що вам потрібно, це кілька ідей для проведення часу: улюблене телешоу, приготування їжі тощо. Ваш друг напевно зробить цей день набагато веселішим. Також приємно тестувати різні процедури та продукти разом. Однак якщо ви відчуваєте потребу в самотності та ізоляції – зробіть це виключно вашим днем.
  3. Зручний одяг - перед нанесенням олій на волосся, втиранням вибраних засобів у пасма та шкіру голови та ополіскування волосся - змініть одяг на зручний; той, який може стати жирним або брудним.
  4. Відповідні продукти - SPA-день для волосся має справді велику користь, оскільки ви можете використовувати різні продукти та речовини, яких зараз бракує вашому волоссю. Правильні продукти - запорука гідного та ефективного догляду за волоссям.
  5. План дій - щоб максимально використати всі продукти, ви повинні застосовувати їх у правильному порядку. Тільки так можна зробити догляд за волоссям цілеспрямованим і безтурботним. Ви крок за кроком дізнаєтеся про найкращу домашню терапію волосся.
  6. Свічки та ефірні олії - якщо ви хочете перетворити домашнє SPA на професійний ритуал - скористайтеся силою ароматерапії, щоб заспокоїтися і повністю розслабитися. Запаліть пальник і використовуйте свою улюблену ароматичну олію.

SPA-день для волосся, переваги - що ви отримуєте завдяки домашнім процедурам?

  1. Розслаблення та відпочинок для всього тіла - навіть якщо ви відновлюєте волосся, у вас відпочиває також все тіло. Тому ви можете сприймати цей домашній SPA-день як повне перезавантаження після напруженого тижня. Це тренд повільного життя в чистому вигляді.
  2. Величезна зміна на краще, коли мова заходить про те, як виглядає волосся - посилений блиск, текстура, пружність помітні неозброєним оком. «Миттєво красиве волосся» є однією з причин присвятити цілий день догляду за волоссям.
  3. Чиста шкіра голови - чому це так важливо? Використовуючи порівняння, ваша шкіра голови така ж важлива для вашого волосся, як ґрунт для рослин. Якщо він забруднений, він стає безплідним. Якщо ви дійсно дбаєте про правильний ріст волосся - тримайте шкіру голови в чистоті, масажуйте її, стимулюйте кровообіг і підтримуйте рівень зволоженості шкіри голови.
  4. Зміцнені цибулини - цибулина - це так звана фабрика волосся. У матриксі волосся відбуваються клітинні ділення; їх здоров'є впливає на ріст, зовнішній вигляд, здоров’я та «якість» волосся, що росте. Більше сили та поживних речовин у волоссі означає кращий вигляд волосся. Живлячи внутрішні структури, ви запускаєте ріст і водночас прискорюєте його.
  5. Відновлення та реконструкція волосся - іншими словами, покращення пористості волосся шляхом заповнення прогалин на поверхні волосся та закріплення дисульфідних зв'язків усередині. Завдяки активним речовинам, які здатні вбудовуватися в структуру волосся, ваше волосся стає густішим, набуває об'єму і пружності. Ви легко помітите різницю у стані свого волосся – воно сушиться довше (тонке, зневоднене волосся висихає миттєво). Здорове волосся зберігає більше поживних речовин і затримує воду всередині.

SPA-день для вашого волосся. Як приготувати домашній засіб для волосся?

Подивіться на наш детальний розклад, який змінить вашу зачіску лише за один день, повернувши їй чудовий вигляд, а також кондиціонуючи від цибулин до кінчиків. Розгадайте 10 кроків, які ведуть вас до повного оновлення волосся!

1. ЛУЩЕННЯ ШКІРИ ГОЛОВИ

Очищення шкіри голови є запорукою успіху та зміцнення кожної процедури для волосся. Все ще недооцінений, але рекомендований навіть трихологами - пілінг шкіри голови дозволяє позбутися всіх токсинів, надлишку продукту, забруднень, надлишку шкірного сала, відмерлих клітин і, головним чином, чудово підготовлює волосся та шкіру голови для отримання активних інгредієнтів. Надлишок відмерлих клітин і накопичення продуктів (особливо праймерів для укладання або сухих шампунів) покривають шкіру голови та коріння волосся шаром, який запобігає проникненню активних речовин у цибулини та шкіру голови. 

Ви можете придбати собі готовий скраб для шкіри голови або зробити його самостійно. І все-таки найбільше переваг дає ензимний скраб для шкіри голови - він найточніший і не потребує втирання, що робить його найбільш чутливим до коренів волосся - це найбільш важливо для тонкого та ламкого волосся.

Нанесіть скраб на вологе волосся та шкіру голови, трохи помасажуйте або, якщо це ензимний скраб, залиште на час, зазначений на етикетці продукту, і змийте теплою водою. Тепер сміливо мийте волосся.

2. ОЧИЩУЮЧИЙ ШАМПУНЬ (перше миття волосся)

Він не тільки змиває залишки скрабу, але й очищає шкіру голови та волосся - такий шампунь має важливу якість: він злегка піднімає кутикули волосся, щоб підвищити поглинання та допомогти їм отримати поживні речовини. Іншими словами, очищуючий шампунь покращує поглинання волосся, яке легко вбирає активні інгредієнти.

3. ОЛІЯ ДЛЯ ВОЛОССЯ (ЛІКУВАННЯ)

Олії в догляді за волоссям і старовинне аюрведичне мистецтво змащування є основою чудового догляду за волоссям. Чому? Як єдині речовини, вони повністю складаються з чудових інгредієнтів і кондиціонують волосся різними способами: не тільки покращують зовнішню та внутрішню частину стебла, але також стимулюють цибулини та відновлюють гарну форму шкіри голови. Це найскладніший догляд за волоссям, який ви можете собі дозволити.

Олії містять корисні незамінні жирні кислоти, фітостероли, флавоноїди, каротини, сквалан і набір вітамінів і мікроелементів, які гарантують ідеальний догляд за волоссям. Вони точно відповідають пористості волосся, яка відповідає типу (і потребам) волосся.

У день, присвячений виключно волоссю, зробіть повну обробку волосся гарячою олією: нанесіть злегка теплу олію на вологе волосся та шкіру голови, обережно помасажуйте шкіру голови та накрийте волосся теплим компресом, щоб посилити дію олії.

ВАРТО ПАМ'ЯТАТИ!

Олія для волосся знаходиться в центрі схеми; інші вторинні процедури обертаються навколо олійної процедури. І маска, і кондиціонер для шкіри голови, і скраб підсилюють дію олій, доповнюючи їх поживними речовинами та змушуючи діючі речовини олії діяти інтенсивніше. Чим краще суміш олій, тим ефективнішим буде весь SPA-день для вашого волосся. Щоб зробити свою зачіску найкращою, виберіть одну з трьох олій для волосся Nanoil - це найбільш збалансована суміш натуральних олій і зміцнюючих інгредієнтів (УФ-фільтр, кератин, ланолін, шовк, пантенол). Все для того, щоб надати волоссю найцінніші речовини, необхідні для відновлення та (повторного) зростання.

4. ЖИВИЛЬНО-ВІДНОВЛЮЮЧА МАСКА ДЛЯ ЕМУЛЬГУВАННЯ ОЛІЇ

Збагачений вітамінами, протеїнами, рослинними екстрактами (для доставки додаткових поживних речовин і емульгування олії). Ніщо не видалить жир так легко, як маска, нанесена після обробки олією. Вона виконує дві функції:

  • по-перше, вона без особливих зусиль видаляє жирну олію з волосся, щоб ви були впевнені, що жирні частинки зникли, і їх не залишилося.
  • по-друге, це додаткова доза поживних речовин для вашого волосся. Яку маску для волосся вибрати? Переважно ту, яка багата зволожувачами (алое, гіалуронова кислота, сечовина, сорбіт, фруктоза) і білками (молоко, шовк, пшеничні, вівсяні або рисові білки, колаген, еластин, кератин). Також добре підходять маски, що містять кератин і амінокислоти (цистеїн, цистин, таурин, тирозин, аргінін).

ВАРТО ПАМ'ЯТАТИ!

Якщо ви хочете, щоб цілоденний спа-салон для волосся мав сенс і дав результати, наважтеся на різноманітність: одного дня використовуйте білкову маску (для покращеного відновлення), іншого разу – зволожувачі (вони зволожують сухе волосся).

5. ЖИВИЛЬНИЙ ШАМПУНЬ (друге миття волосся)

Ще одне миття волосся, щоб видалити олію і маску. Друге миття дає змогу уникнути обтяження волосся багатими на поживні речовини масками та кондиціонерами. Цього разу шампунь має бути іншим – багатим на вітаміни, зволожуючим, наповненим протеїнами, наприклад, овес або шовк, натуральний, який додатково доглядає за шкірою голови та підтримує гідроліпідний баланс шкіри голови.

6. ОПОЛІСКУВАННЯ ВОЛОССЯ НА ОЦТІ АБО НА ТРАВАХ

Суміш для ополіскування доповнює весь SPA-день для вашого волосся. Вона як вишня на вершині - додає блиску, гладкості, запечатує кутикули волосся, зберігає рН шкіри голови збалансованим, пом'якшує пасма і робить їх приємними на дотик, водночас розпушуючи волосся та запобігаючи статичному розльоту.

Яблучний або малиновий оцет - найпопулярніша основа для ополіскування волосся. Ви можете придбати готовий засіб для полоскання оцтом або зробити його самостійно – виберіть найкращі домашні засоби для ополіскування волосся і спробуйте їх.

7. КОНДИЦІОНЕР ШКІРИ ГОЛОВИ

Останній (але не менш важливий) крок для підтримки шкіри голови у формі. Лосьйон для шкіри голови може мати різні функції - виберіть правильний, який відповідає потребам вашого волосся та шкіри голови. Якщо ваше волосся жирне, скористайтеся кондиціонером на травах, який нормалізує роботу сальних залоз. З іншого боку, якщо вас турбує відсутність об’єму, обтяжене волосся, вибирайте лосьйон, який додає об’єм і піднімає коріння волосся. Існують також кондиціонери для шкіри голови, які зволожують, заспокоюють подразнення або борються з лупою. Все залежить від стану вашої шкіри голови та потреб вашого волосся.

Лосьйон для шкіри голови використовується виключно для шкіри голови та коренів волосся, тому він має бути м’яким, натуральним і не обтяжувати. Вам не потрібно його змивати. Масаж шкіри голови під час нанесення додатково стимулює цибулини та шкіру голови.

8. СПРЕЙ-КОНДИЦІОНЕР, ГЕЛЬ З НАСІННЯ ЛЬОНУ АБО ГІДРОЗОЛЬ ДЛЯ ВОЛОССЯ

Якщо ваше волосся пошкоджене або пора року вимагає посиленого догляду за волоссям (мороз або спека) - використовуйте легкий спрей-кондиціонер, рослинний гідрозоль або інший незмивний засіб. Він захистить вашу зачіску від несприятливих зовнішніх факторів.

Усі, хто одержимий доглядом за волоссям, захоплюються різноманітними туманами або квітковими водами, якими можна розпорошити вологе волосся перед сушінням феном; вони також можуть бути багаті натуральними оліями, які чудово захищають пасма від токсинів у повітрі.

Гель з насіння льону – це поширений натуральний кондиціонер, який не змивається. Він працює як неймовірний засіб, захищаючи, розгладжуючи та зволожуючи волосся. Насіння льону має чудову кондиціонуючу дію, чудово доглядає за кінчиками волосся та надає приємний завершальний штрих. Експрес-рецепт гелю з насіння льону полягає в тому, що насіння льону заливають теплою водою (вони повинні бути покриті водою) і залишають на ніч. На наступний день гель готовий до використання (після зливання насіння).

9. СИРОВАТКА ДЛЯ КІНЧІКІВ ВОЛОССЯ

Кінчики волосся сохнуть і пошкоджуються найшвидше з усіх частин волосся. Щоб вберегти їх від розшарування, кожен день втирайте захисну сироватку або якусь натуральну олію. Таким чином, кінчики залишатимуться здоровими та пружними, і більше не будуть кучерявими, зневодненими та розщепленими. У ваш SPA-день для волосся ви обов'язково повинні використовувати його. Якщо ви не дуже любите засоби для волосся на основі силікону і віддаєте перевагу натуральним компонентам, ви можете покрити волосся додатковою порцією гелю з насіння льону, змішаного з вибраною олією.

ВАРТО ЗНАТИ!

Лляний гель не лише захищає кінчики волосся від пошкоджень, але й розгладжує, зволожує та додає блиску. Він працюватиме як природний праймер для укладання та незмивний кондиціонер для додання блиску. Щоб не обтяжувати волосся, додайте трохи води - більше води робить його більш «схожим на кондиціонер» і менш схожим на сироватку.

10. ЗАХИСТ ВІД СПЕКИ

У SPA-день для зачіски вам слід зосередитися на відновленні волосся, тож краще забути про сушіння феном або всілякі термічні укладання.

Однак, якщо вам дійсно потрібно вийти і потрібна бездоганна зачіска, скористайтеся термозахисним спреєм, перш ніж діставати фен. Ідеально, якщо засіб містить натуральні інгредієнти, а також надає ефект додання блиску та м’яко укладає волосся. Арганова олія, змішана з водою, є природним термозахисним спреєм - змішайте кілька крапель арганової олії з вибраним трав’яним настоєм і розпиліть на волосся перед сушінням феном.

SPA-день для волосся - ключові питання

Один день виключно для вашого волосся - як часто пригощати волосся ним?

Ефект від цілоденної терапії для волосся помітний після кожної першої процедури. Тим не менш, протягом тижня поживні речовини вимиваються, тому ви обов'язково повинні регулярно влаштовувати своєму волоссю SPA-день вдома. Ви виграєте найбільше, якщо принаймні раз на тиждень дасте своєму волоссю такий вид живлення. Таким чином, як стебло волосся, так і цибулини постійно зміцнюються та відплачують вам неймовірною життєвою силою та чудовим виглядом.

SPA-день для волосся - скільки часу займає ритуал краси?

Важко чітко визначити час, витрачений на догляд за красою. Це здається додатковим бонусом - ви вирішуєте, як довго ви можете і хочете тримати олію на волоссі. Це може бути швидке 30-хвилинне посилення або кількагодинне лікування. Багато жінок починають свій SPA-день напередодні ввечері, роблячи пілінг шкіри голови, миючи волосся та наносячи олійну процедуру безпосередньо перед сном. Потім, вранці, вони виконують інші дії, такі як нанесення маски для волосся, використання ополіскувачів і кондиціонерів для шкіри голови. Таким чином олія встигає відновити волосся під час сну. Звичайно, 3 години - це мінімум, який ви повинні присвятити SPA для всього волосся (пам'ятайте, що чим більше часу ви приділяєте своєму волоссю, тим кращі результати ви отримаєте).

SPA-день для волосся - яка з процедур найважливіша?

Олія для волосся, безперечно, є пріоритетом під час SPA для волосся вдома. Усі інші процедури призначені для посилення ефекту та доповнення складного стародавнього аюрведичного ритуалу волосся. Ось чому вибір олій так важливий - виберіть правильні олії для вашої пористості - стану вашого волосся.

Один день для вашого волосся - чи можете ви пропустити якісь етапи?

Нічого не трапиться, якщо ви пропустите один-два етапи, завершивши свій SPA-день після другого миття. Жінки часто люблять використовувати ополіскувачі для волосся та лосьйони для шкіри голови по черзі або просто відмовляються від них (наприклад, коли шкіра голови не викликає особливих проблем).

Це воно. Час підготувати SPA для свого волосся. Дозвольте йому пережити повний макіяж і засяяти, дивуючи оточуючих життєвою силою.

Поділіться своєю думкою про статтю.


Коментарі: #0


Додайте свій коментар. Він буде опублікований після перевірки модератором.
Політика конфіденційності

Наш веб-сайт використовує файли cookie, а також сторонні файли cookie для використання зовнішніх інструментів. Якщо користувач не дає згоди, використовуються лише основні файли cookie. Ви можете будь-коли змінити налаштування свого браузера. Чи даєте ви згоду на використання всіх файлів cookie?

Політика конфіденційності