Боріться З Целюлітом За Допомогою Натуральних Олій. Найкращі Процедури Для Ідеального Тіла

Боріться З Целюлітом За Допомогою Натуральних Олій. Найкращі Процедури Для Ідеального Тіла

Щоб позбутися целюліту, можна або покрити своє тіло спеціальними кремами, або звернутися до кількох традиційних і давно відомих методів. Насправді існує також широкий вибір натуральних олій, достатньо сильних для боротьби з целюлітом. З їх допомогою ви можете зробити своє тіло приголомшливим, щоб на ньому більше не було слідів так званої апельсинової кірки. Хочете позбутися целюліту? Ідіть на олійний масаж!

Що Таке Целюліт?

Простою мовою це жирова тканина, яка нерівномірно росте під шкірою. Це досить далеко від того, щоб бути приємним на вигляд, а іноді буває навіть болючим, особливо в його дуже запущеній формі. У більшості випадків целюліт вражає стегна, сідниці і живіт. Іноді його можна знайти навіть на плечах і грудях.

Фахівці визначають целюліт як дегенеративне захворювання підшкірного шару, яке топографічно проявляється у вигляді потовщення жирової тканини на сідницях і стегнах.

Причина Целюліту

Існує багато причин появи целюліту на тілі. Основними причинами є гени, а також специфічний розподіл жирової тканини в організмі. Другими за поширеністю причинами є: неправильне харчування, пасивний (сидячий) спосіб життя, носіння тісного одягу, що перешкоджає вільному крово- та лімфообігу. Апельсинова кірка також не байдужа до ліків, мазей і гормональних змін, які відбуваються в нашому організмі (включаючи контрацепцію). Крім того, одними з найбільших союзників целюліту, які водночас є ворогами стрункого тіла, є цукор, а також смажені та жирні страви. Чимало важливу роль у появі целюліту відіграють і шкідливі токсини, які накопичуються в жировій тканині.

Як Позбутися Целюліту?

Цей поширений недолік шкіри ненавидить холод, масаж і фізичну активність. Як позбутися целюліту? Найкращий спосіб зробити це - скористатися масажем! Ця процедура стимулює лімфатичну систему, стимулює кровообіг і в основному допомагає розщепити жирові відкладення та вивести токсини, які накопичуються в клітинах. Масаж шкіри можна робити як руками, так і спеціальним масажним інструментом. Але найголовніше — підсилити дію масажу та покращити його: для цього скористайтеся натуральною олією.

Як Наносити Антицелюлітну Олію, Щоб Підвищити Її Ефективність?

Домашню олію для боротьби з целюлітом необхідно наносити на вологу шкіру відразу після купання - тоді шкіра стимулюється, розігрівається і швидкість її поглинання збільшується. Ще краще буде, якщо ви нанесете скраб на тіло, приділяючи особливу увагу зонам, ураженим целюлітом.

Щоб підсилити лікувальні властивості масажу і позитивно вплинути на організм, процедуру необхідно починати зі стоп і рухатися вгору, до серця. Безсумнівно, найбільше уваги варто приділити ногам, стегнах і сідницях. Таким же чином олію слід втирати в зону живота. В основному, найкращий час для масажу - це відразу після тренування, тобто момент, коли кровообіг в організмі стимулюється завдяки фізичній активності.

Ви знали, що...
... масаж тіла з використанням натуральних олій прискорює процес розщеплення жирової тканини, стимулює кровообіг і знижує проникність судин. Крім того, ця процедура забезпечує лімфодренаж, що сприяє прискоренню лімфотоку. Це найкращий спосіб боротьби з целюлітом. При регулярному масажі, він вирівнює нерівну жирову тканину з ямками.

Найкращі Антицелюлітні Процедури Для Досягнення Ідеальної Фігури

1. Масаж Натуральними Оліями

Якби не натуральні олії, будь-який масаж (не тільки антицелюлітний) був би неможливий. Все це полегшується ковзанням, яке забезпечують оліями, оскільки тканина захищена від пошкоджень. Одночасно олії проявляють кондиціонуючі властивості і, очевидно, допомагають боротися з целюлітом. Натуральні олії є найкращою зброєю в боротьбі з целюлітом і найкращим компонентом усіх відомих антицелюлітних засобів.

Які Олії Допоможуть Боротися З Целюлітом?

  • Мигдальна олія - джерело мінеральних солей, білків, магнію і вітамінів. Добре зволожує шкіру, відновлює блиск і покращує мікроциркуляцію. Ця олія неймовірно ніжна, легка і добре вбирається. Мигдальна олія заспокоює подразнення та пом'якшує шкіру. Нарешті, мигдальна олія служить олією-носієм для антицелюлітних процедур з використанням ефірних олій.
  • Арганова олія - одна з найефективніших олій для ліфтингу шкіри. Вона бореться з дефектами шкіри та уповільнює старіння, покращуючи еластичність шкіри. Крім того, вона відповідає за підвищення швидкості клітинного метаболізму, розгладження та підтягнення шкіри. Регулярне втирання арганової олії в ділянки шкіри, уражені нерівностями та ямочками, – це все, що потрібно, щоб помітити значне покращення зовнішнього вигляду тіла.
  • Олія макадамії - ідеально підходить для лікувального масажу та масажу для корекції фігури. Делікатна і легка, вона дуже легко вбирається в шкіру і не є комедогенною. У той же час олія макадамії здатна стимулювати процеси, що відбуваються в шкірі. При систематичному застосуванні олія допомагає в боротьбі за стрункість тіла і робить шкіру пружною.
  • Олія плюща - сапоніни, які містить плющ, прискорюють метаболізм клітин і виявляють неймовірно сильні детоксикаційні властивості. Хедерін, який також містить олія, відомий як потужний агент, відповідальний за значне підтягування шкіри. Олія здатна глибоко проникати в шкіру і виводити рідину з організму, активізуючи лімфоток.
  • Олія кавових зерен - кофеїн проявляє високу хімічну спорідненість з клітинами епідермісу, легко в них проникає; поліфеноли відповідають за активацію термогенезу. Завдяки вмісту кофеїну олія посилює відтік лімфи з тканин, стимулює спалювання жирової тканини та сприяє розщепленню жирових клітин. І останнє, але не менш важливе: олія кавових зерен покращує метаболізм клітин і допомагає шкірі стати більш еластичною та пружною.

2. Масаж З Натуральними та Ефірними Оліями

Натуральні рослинні олії відіграють роль олій-носіїв для ефірних олій концентрованої сили, які сильно впливають на шкіру. Багато з них приємно пахнуть олії, які використовуються в ароматерапії, неймовірно добре справляються з целюлітом. Тому, якщо ви хочете раз і назавжди позбутися апельсинової кірки - необхідно ввести олії в свої антицелюлітні процедури.

Не використовуйте ефірні олії як однокомпонентну косметику, оскільки вони сильно концентровані - це може викликати сильне подразнення шкіри.

Хороша новина полягає в тому, що ви можете створювати власні олійні суміші та зберігати їх у пляшці з темного скла до кількох тижнів. Наносите антицелюлітні олії щодня після купання на розігріту шкіру, роблячи делікатний масаж. Такі суміші завжди складаються з так званих ОЛІЙ-НОСІЙ (наприклад, арганової, макадамії, мигдалю, плюща), а також добірних ЕФІРНИХ ОЛІЙ.

ПРИМІТКА!
Ефірні олії, отримані з цитрусових, не можна наносити на шкіру перед виходом на сонце - це може спровокувати фотоалергію.

Насправді, перед регулярним використанням ефірних олій корисно провести патч-тест. Нанесіть невелику дозу ефірної олії та олії-носія на область шкіри за вухами. Якщо ви не помітили подразнення протягом 24 годин, ви можете вільно використовувати олію.

3. Домашні Антицелюлітні Скраби Для Тіла та Обличчя

Скраб є одним з найважливіших елементів кожного виду догляду, який стосується тіла, обличчя і навіть шкіри голови. Ефект від регулярного застосування скрабу справді вражаючий, оскільки це процедура, яка, як і масаж, покращує кровообіг, запобігає лімфостазу та стимулює виведення всіх токсинів, що накопичилися в організмі. Результати – гладка шкіра без целюліту та ямок.

D.I.Y.: Домашні Антицелюлітні Скраби

Антицелюлітний цукрово-олійний скраб для тіла
Змішайте цукор з медом, а потім змішайте їх або з аргановою олією, або з олією макадамії, щоб вийшла густа маса. Нанесіть скраб на вологу шкіру і продовжуйте масажувати, поки цукрові грудочки не розтануть.

Антицелюлітний кавово-олійний скраб
220 г меленої кави
110 г розігрітої кокосової олії
110 г підігрітої олії ши
60 мл арганової олії
5 крапель ефірної олії грейпфрута
110 г крупнозернистої гімалайської солі
за бажанням можна використовувати щіпку кориці або імбиру (зігріває і стимулює кровообіг)

Ви можете зберігати цей скраб по-справжньому креативно, а це означає, що ви можете мати його у формі кубиків чудової форми, схожої на мафіни - просто розлийте суміш у силіконові форми для випічки, перш ніж кокосова олія та олія ши встигнуть охолонути. Коли скраб затвердіє, витягніть скраб у формі мафіну та помістіть його в банку чи інший контейнер.

Наносьте скраб тільки на вологу шкіру після купання - жири розтануть під впливом температури тіла, тому вам буде легко провести ідеальне відлущування відмерлих клітин шкіри.

Антицелюлітний скраб з кави та цукру
Ось схожий скраб, але в простішому варіанті: змішайте 110 г меленої кави, 55 г тростинного цукру і трохи натуральної олії, наприклад, арганової або мигдальної олії.

Продовжуйте наливати, поки не отримаєте густу пасту.

Цей базовий варіант скрабу для тіла можна збагатити вибраними антицелюлітними ефірними оліями (наприклад, лимонного імбиру, ялівцю). Для домашнього скрабу для тіла достатньо приблизно 10 крапель.

Цукровий масаж просто ідеально розгладжує поверхню шкіри. Кавова гуща робить шкіру більш пружною, а також стимулює крово- і лімфоток. Закінчивши масаж, змийте скраб теплою водою.

4. Обгортання

Ще один неймовірний спосіб боротьби з целюлітом - обгортання. Хоча багато салонів краси пропонують цю процедуру, її можна проводити і вдома. Це залежить від того, щоб на уражені апельсиновою кіркою ділянки тіла нанести спеціальну суміш, а потім обернути їх харчовою фольгою.

Щільне стиснення, створюване фольгою, стимулює кровотік. Крім того, фольга генерує тепло, яке відкриває пори шкіри, що, отже, допомагає активним речовинам проникати в нижні шари шкіри та, очевидно, підвищувати їх ефективність. Результати обгортання можна порівняти з дренажем шкіри: воно покращує крово- та лімфоток, а також схудне. Целюліт зменшується.

Домашнє Обгортання

Антицелюлітне олійне обгортання
15 мл олії з кавових зерен
15 мл арганової олії
15 мл олії плюща
10 крапель антицелюлітної ефірної олії (наприклад, апельсина, імбиру, грейпфрута)

Інгредієнти з’єднати, нанести на уражену целюлітом ділянку шкіри, обернути харчовою плівкою. Зніміть фольгу через 20 хвилин і змийте суміш.

Антицелюлітне кавове обгортання тіла

125 мл кави
60 мл мигдальної олії
60 мл олії з кавових зерен

Інгредієнти з’єднати до отримання сироватки досить густої консистенції. Нанесіть його на уражені целюлітом ділянки шкіри і оберніть фольгою. Зніміть фольгу через 15-20 хвилин і промийте тіло теплою водою.

5. Гарячий і Холодний Душ

Безсумнівно, це найдешевший і найпростіший домашній засіб для зменшення целюліту.

Прохолодна вода звужує, а тепла розширює кровоносні судини. Після прийому душу шкіра стає пружною та гладкою. Приймати такий душ варто часто, а по можливості навіть завершувати ним кожне купання. Одним словом, такі душі неймовірно сприятливі для загального самопочуття організму і залишають тіло гартованим.

6. Антицелюлітні Ванни

Якщо ви любите валятися в ванні, знайте, що в ці приємні хвилини ви також можете боротися з целюлітом. Все, що вам потрібно зробити, це додати правильний тип солі, яка впорається з апельсиновою кіркою.

Сіль для ванн озера Баскунчак

Ванни, прийняті в солі озера Баскунчак, стимулюють шкіру, борються з целюлітом і формують тіло. Ця сіль містить екстракти розмарину, шавлії та плюща, які зменшують апельсинову кірку, допомагають спалювати зайву жирову тканину, а також зміцнюють і тонізують шкіру тіла.

Сіль для ванн з бішофітом

Бішофіт - загальновизнаний мінерал для боротьби з целюлітом. Доглядає за шкірою, забезпечує тканини магнієм, бромом, залізом, йодом і хлором. При регулярному додаванні у ванни робить шкіру гладкою і запобігає накопиченню жирової тканини в клітинах.

Сіль для ванн з гуараною і L-карнітином

L-карнітин — одна з найпотужніших речовин, яка поєднується з антицелюлітними солями: він допомагає зберегти молодий вигляд шкіри, звільняючи організм від токсинів. Що стосується гуарани, то вона має антиоксидантну дію та антибактеріальні властивості. Крім того, її дія схожа з дією кави - посилює клітинний метаболізм. По суті, вона вважається незамінною, коли мова йде про процедури для зміцнення та розгладження шкіри.

Сіль для ванн Мертвого моря

Прийняття ванн із солі Мертвого моря сприяє боротьбі з жировою тканиною, розтяжками та целюлітом. Такі процедури стимулюють кровообіг, а також покращують еластичність і гладкість шкіри.

Завдяки високій проникності мінералів ванна з сіллю Мертвого моря сприяє розслабленню м’язів і забезпечує лімфодренаж для послаблення апельсинової кірки.

Ефірні олії для ванн

Ви можете додати кілька крапель ефірних олій у ванну - налийте 10 крапель грейпфрутової, гігерової, апельсинової або будь-якої іншої ефірної олії, яка бореться з целюлітом, у ванну, наповнену водою з температурою близько 30 градусів за Цельсієм. Один сеанс купання не повинен тривати довше 15-20 хвилин.

Поділіться своєю думкою про статтю.


Коментарі: #0


Додайте свій коментар. Він буде опублікований після перевірки модератором.
Політика конфіденційності

Наш веб-сайт використовує файли cookie, а також сторонні файли cookie для використання зовнішніх інструментів. Якщо користувач не дає згоди, використовуються лише основні файли cookie. Ви можете будь-коли змінити налаштування свого браузера. Чи даєте ви згоду на використання всіх файлів cookie?

Політика конфіденційності