Як вибрати дієву сироватку для обличчя? Олії, гіалуронова кислота та. Всі інші активатори

Як вибрати дієву сироватку для обличчя? Олії, гіалуронова кислота та. Всі інші активатори

Сироватка для шкіри обличчя - це концентрат краси в елегантному флаконі. Це найефективніший засіб для покращення стану шкіри та справжній помічник у догляді за нею - ви помітите ефект вже після першого використання. Як обрати сироватку для обличчя? Коли саме час її придбати? Чи знаєте ви, що можете зробити власну натуральну сироватку для обличчя, яка буде працювати якнайкраще?

Що таке сироватка?

Сироватка для шкіри обличчя вважається унікальним продуктом, оскільки її використання посилює щоденний догляд за шкірою. Це один з найсильніших косметичних засобів, розроблений таким чином, щоб гарантувати інтенсивний догляд за шкірою.

Його невагома формула і досить рідка консистенція дозволяють активним компонентам легко досягати найглибших шарів шкіри, де звичайні зволожуючі засоби ніколи не зможуть подіяти. Який результат? Ефективне відновлення, живлення, зволоження, омолодження та інтенсивне лікування багатьох, в тому числі серйозних, захворювань шкіри.

Що ховається за феноменом сироватки для обличчя? Продукт містить висококонцентровані, високоефективні активні інгредієнти. Натуральна сироватка здебільшого складається з рослинних екстрактів, натуральних олій, вітамінів, ефірних олій та квіткових вод. Вона має різні форми і нагадує легкий крем, олію, гель або емульсію.

Коли варто використовувати сироватку для обличчя?

Донедавна була поширена думка, що сироватка призначена виключно для старіючої шкіри, ураженої зморшками та позбавленої еластичності. Однак це не так. На щастя, ми дізналися, що кожен тип шкіри має індивідуальні потреби і заслуговує на особливий догляд. Отже, неважливо, молода ваша шкіра, схильна до акне, жирна, суха, втомлена, тьмяна, зріла, зневоднена чи непроблемна - кожному типу потрібна якісна сироватка для обличчя.

Спробуйте сироватку, якщо відчуваєте, що стан шкіри погіршується, або ви вважаєте, що він далекий від ідеального. Багато сироваток борються навіть з дійсно серйозними дерматологічними захворюваннями (запалення, пігментні плями), особливо якщо вони виготовлені на основі безпечних, натуральних речовин.

Пам'ятайте!

Хоча сироватка працює інтенсивніше, ніж зволожуючий крем, вона ніколи не замінить його. Сироватка зміцнює шкіру і допомагає іншим косметичним засобам працювати краще. Пам'ятайте про це і розглядайте її як доповнення до догляду за шкірою, а не як альтернативу звичайному крему.

Натуральна сироватка для обличчя

Це косметичний феномен. Інгредієнти в натуральній сироватці для обличчя підібрані з увагою до деталей, у складі немає подразнюючих, синтетичних речовин, парабенів, силіконів або похідних нафти. Це продукт без домішок, часто з натуральними рослинними оліями, адже саме вони здатні ефективно відновлювати шкіру та захищати її від пошкоджень. Одна рослинна олія дорівнює великій кількості поживних речовин, а суміш кількох - це справжня симфонія краси.

Як дізнатися, що ви тримаєте в руках якісну сироватку для обличчя?

Нотка розкоші не повинна обмежуватися розкішним флаконом, у якому закрита сироватка. Те, що знаходиться всередині флакона, також має бути найвищої якості. Як вибрати хорошу сироватку для обличчя?

  1. Уникайте суперечливих інгредієнтів у сироватці - перевірте наявність будь-яких комедогенних речовин, парафіну, мінеральної олії, ПЕГ і силіконів. Такі речовини, як барвники, штучні ароматизатори, коротколанцюгові спирти та сильні консерванти також не приносять користі вашій шкірі.
  2. Шукайте активні інгредієнти - ті, які мають ключове значення для ефекту сироватки, включають рослинні олії, ефірні олії, квіткову воду, усілякі рослинні екстракти (екстракти квітів і трав), водорості, а також зволожуючі речовини (алое та гіалуронова кислота). Вітамін С і Е, ретинол і коензим Q10 належать до інших високо цінних інгредієнтів сироватки. Однак пам’ятайте, що сироватка, що містить сильно концентрований вітамін С, кислоти або ретинол, може викликати фотосенсибілізацію, тому сонцезахисний крем є обов’язковим.
  3. Підберіть сироватку відповідно до свого типу шкіри - жирна шкіра або шкіра з акне напевно захопиться іншими оліями та речовинами, ніж суха або куперозна шкіра. Завжди перевіряйте призначення тієї чи іншої сироватки, а якщо ви робите її самостійно - ретельно підбирайте натуральні олії та інші кондиціонуючі інгредієнти.
  4. Перевірте, як ваша шкіра реагує на сироватку - якісна сироватка для обличчя має швидко вбиратися, не залишати липкого шару, дарувати приємне відчуття легкості, не прилипати до шкіри та не обтяжувати її.

ЧОМУ Б ВАМ НЕ СПРОБУВАТИ СИРОВАТКУ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ NANOIL FACE SERUM? ВОНА ДАЄ НАЙКРАЩИЙ ЕФЕКТ І МІСТИТЬ НАЙКРАЩІ КОМПОНЕНТИ!
ВИ ШУКАЄТЕ ІНШУ СИРОВАТКУ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ? СПРОБУЙТЕ ІДЕАЛЬНО СКЛАДЕНІ ПРОДУКТИ NANOIL. ЧУДОВІ ІНГРЕДІЄНТИ, ВИСОКА ЯКІСТЬ ТА ЕФЕКТ "ВАУ" - ВСЕ ЦЕ В ВАШІЙ ДОСЯЖНОСТІ! ВВЕДІТЬ NANOIL У СВОЮ ПОВСЯКДЕННУ РУТИНУ І ДОВІРТЕ СВОЮ ШКІРУ СИРОВАТЦІ. ВИ ПОБАЧИТЕ ТА ВІДЧУЄТЕ, ЩО ШКІРА СТАЛА НАБАГАТО КРАЩА ВЖЕ ПІСЛЯ ПЕРШОГО ВИКОРИСТАННЯ.

Як користуватися сироваткою для обличчя?

Сироватка для обличчя підсилює догляд за шкірою та зміцнює її, проникаючи в глибокі шари, але не захищає її ззовні. Тому завжди наносьте після неї крем для обличчя. Сироватка потребує закриття, яке утримує її в глибоких шарах шкіри - зволожуючий крем працює таким чином, запобігаючи випаровуванню інгредієнтів сироватки.

Тому перед нанесенням сироватки очистіть шкіру і нанесіть на неї тонік. Зачекайте, поки він вбереться, а потім нанесіть відповідний крем. Якщо у вас сироватка на масляній основі, вам не потрібно чекати, поки вона вбереться - нанесіть крем одразу після сироватки, щоб емульгувати олії та запобігти утворенню жирної плівки на поверхні шкіри.

Пам'ятайте!

Висококонцентровані активні речовини в сироватці для обличчя можуть швидко випаровуватися зі шкіри, що призводить до погіршення ефекту. Щоб уникнути цього, захистіть шкіру оклюзійним "захисним шаром" у вигляді крему для обличчя, що відповідає типу шкіри.

Домашня косметика: як зробити натуральну сироватку для обличчя?

Найпростішу і найкращу сироватку можна створити, змішавши кілька натуральних олій (наприклад, олія макадамії, олія жожоба та олія авокадо). Це дуже живильна нічна есенція, яка відновлює суху, втомлену шкіру, яка щодня протистоїть токсинам і міському забрудненню. Ця сироватка на основі олії може бути доповнена ефірними оліями, які мають сильний кондиціонуючий ефект. Наприклад, олія лаванди посилює відновлення колагену та еластину, має протизапальну дію та вирівнює тон шкіри. Трояндова олія, з іншого боку, заспокоює подразнення, відновлює еластичність шкіри, регенерує та має антивікову дію. Олія іланг-ілангу контролює вироблення шкірного сала, лікує запалення шкіри та акне. Достатньо кількох крапель на 30 мл сироватки. Ваша натуральна домашня сироватка дійсно може містити дивовижні інгредієнти! Не обмежуйтеся лише двома оліями. Фантазуйте і використовуйте широкий спектр високоякісних активних кондиціонуючих інгредієнтів. З яких речовин ви можете вибрати?

Зроби сам - домашня натуральна сироватка для обличчя: рецепти

Двофазна трояндова сироватка для обличчя; всі типи шкіри

  • рожева вода - 15 мл
  • гель гіалуронової кислоти 3% - 10 мл
  • олія жожоба - 5 мл
  • арганова олія - 5 мл
  • сорбітол або д-пантенол - 5 мл
  • вітамін Е - 1 мл

Змішайте всі інгредієнти в ємності і перелийте в пляшку з темного скла. Перед використанням добре збовтайте, щоб змішати фази. Використовуйте перед сном і вдень, якщо ваша шкіра суха. Ідеально підходить для всіх типів шкіри. Цю сироватку для обличчя на основі олії необхідно використовувати протягом 6-8 тижнів.

Відновлююча сироватка для проблемної шкіри обличчя

  • гіалуроновий гель 1% 10 мл
  • рожева вода 7 мл
  • д-пантенол 5 мл
  • гель алое 5 мл
  • ніацинамід 1,5 мл
  • алантоїн 0,5 мл
  • олія жожоба 5 мл

Ця сироватка допомагає боротися з недосконалостями, ідеально підходить для жирної, проблемної шкіри обличчя. Завдяки алантоїну та пантенолу вона знімає подразнення, заспокоює шкіру, забезпечує її зволоженість. Освітлює пігментні плями та постакне. Сироватка на масляній основі заспокоює запалення, допомагає утримувати вологу і має антивіковий ефект (натуральні олії є багатим джерелом антиоксидантів).

Змішайте всі інгредієнти і перелийте в темну пляшку. Сироватку можна використовувати приблизно 8 тижнів. Наносити щодня вранці та (або) ввечері перед улюбленим кремом для обличчя.

Сироватка для обличчя та шкіри під очима з коензимом Q10 на основі олії 

  • арганова олія 5 мл
  • мигдальна олія 5 мл
  • коензим Q10 - близько 3 крапель або 1 г порошку
  • вітамін А - близько 6 крапель

Налийте олії в ємність, додайте коензим Q10 (якщо ви використовуєте порошок, злегка підігрійте олії, щоб порошок легше розчинився). Додайте вітамін А і перелийте сироватку в темну пляшку. Зберігайте її близько 2 місяців. Ідеально підходить для нічного догляду за шкірою. Якщо використовуєте вранці, не забудьте про сонцезахисний крем через вміст ретинолу (вітаміну А).

Коензим Q10 - сильний антиоксидант, який покращує стан шкіри та зменшує зморшки. Вітамін А відновлює, розгладжує, зміцнює та покращує структуру шкіри.

Арганова олія - одна з найкращих олій, що розгладжує зморшки та покращує стан шкіри. Сироватка, збагачена аргановою олією, в основному призначена для догляду за віковою шкірою обличчя та очей.

Це натуральний ботокс, який повертає обличчю сяйво, шкіра стає зволоженою, зморшки зменшуються і стають неглибокими.

Як часто використовувати сироватку для обличчя?

Це, безумовно, залежить від уподобань вашої шкіри та її індивідуальних потреб. Сироватка часто багата на висококонцентровані активні речовини, тому якщо ваша шкіра не страждає від зморшок або акне, достатньо використовувати добре підібрану сироватку 2-3 рази на тиждень. Однак, якщо ви відчуваєте, що ваша шкіра потребує інтенсивного догляду, використовуйте її щодня.

Найкращий час для нанесення сироватки - перед сном. Вночі шкіра інтенсивно відновлюється, оскільки саме в цей час відбуваються ключові процеси відновлення, які зачіпають усі шари шкіри. Допоможіть вашій шкірі відновити свій стан і забезпечте її високоякісними поживними речовинами, такими як гіалуронова кислота, вітаміни, олії, багаті на фітостероли, флавоноїди та корисні жирні кислоти, які забезпечують чудову відновлювальну дію.

Ранок - гарний час для нанесення сироватки. Обирайте сироватки, багаті на антиоксиданти та натуральні олії, які захищають шкіру від токсинів, ультрафіолетового випромінювання та міського забруднення.

Поділіться своєю думкою про статтю.


Коментарі: #0


Додайте свій коментар. Він буде опублікований після перевірки модератором.
Політика конфіденційності

Наш веб-сайт використовує файли cookie, а також сторонні файли cookie для використання зовнішніх інструментів. Якщо користувач не дає згоди, використовуються лише основні файли cookie. Ви можете будь-коли змінити налаштування свого браузера. Чи даєте ви згоду на використання всіх файлів cookie?

Політика конфіденційності