Найкращі види нарощування волосся

Найкращі види нарощування волосся

Довге волосся вже перестало бути просто мрією. Це мета, яку можна досягти за допомогою домашніх засобів або нарощування в салоні. Існує безліч доступних способів. Знайдіть той, який підходить саме вам.

Нарощування волосся — це неінвазивна і безболісна процедура. це подовження власних локонів за рахунок прикріплення до них донорських, штучних або натуральних. Мета процедури — подовжити волосся і надати йому об'єму.

Який вигляд має процедура нарощування волосся?

Це залежить від обраного вами способу. Кроки процедури можуть відрізнятися, але ефект завжди один і той самий — об'ємна й ефектна зачіска.

Який метод обрати? Дехто віддає перевагу неінвазивним процедурам. Інші обирають нарощування волосся, яке не вважається нешкідливим. Не існує ідеального методу нарощування волосся, оскільки всі ми хочемо отримати різний ефект. Якщо ви не знаєте, яку техніку обрати, порадьтеся зі своїм перукарем — порада професіонала точно полегшить вибір.

Цікавий факт: довжина одного пасма волосся для нарощування становить не більше 24 сантиметрів.

Проте прихильники натуральних методів радять обирати альтернативні варіанти, що не потребують штучного волосся. Існують різні методи стимуляції росту волосся, які дають змогу отримати довге об'ємне волосся без відвідування салону.

МЕТОДИ НАРОЩУВАННЯ ВОЛОССЯ

У салонах пропонують кілька десятків методів нарощування волосся. Деякі з них дуже схожі, але ми зупинимося на найбільш популярних.

1. Кератинове нарощування

Подовження волосся за допомогою кератинових пасом — одна з найпопулярніших процедур. Її також називають термічним нарощуванням волосся. У цій техніці штучні пасма кріпляться за допомогою кератину, що здається непоганим варіантом. Адже кератин — це природний компонент волосся. Ця процедура може здійснюватися двома способами:

  • за допомогою спеціального нагрітого інструменту за температури близько 170 градусів
  • за допомогою кератинового клейового пістолета за температури 70 градусів.

Як довго тримається кератинове нарощування волосся? Перевагою цього рішення є довговічність (близько 3-4 місяців). Проте потрібна корекція, оскільки кератинове нарощування сходить нанівець, поки росте ваше натуральне волосся.

2. Стрічкове нарощування

Цей метод відрізняється швидкістю і легкістю, оскільки силіконові стрічки дуже легко використовувати. Процедура полягає в рівномірному прикріпленні стрічок штучного волосся до окремих пасом натурального волосся. Стрічки настільки щільно прилягають до шкіри, що практично не відчуваються і не видно. Такий спосіб рекомендований тонкому волоссю, яке потребує миттєвого збільшення об'єму — силіконові стрічки не так сильно обтяжують волосся. Стрічки кріпляться до верхньої та нижньої частини кожної ділянки волосся. Нарощування тримається від кількох тижнів до 9 місяців, але раз на 8-12 тижнів необхідно підрівнювати волосся. Загалом, це зручний спосіб, якщо ви любите носити свої локони зав'язаними, але це, звісно, залежить від ваших уподобань.

3. Стрічкове нарощування методом вшивання

Існує різновид стрічкового нарощування. Замість того щоб прикріплювати пасма за допомогою клею, їх пришивають. Перукар робить косу-водоспад (розпущене волосся) і пришиває стрічки під кожну косу. Ніякого тепла чи клею. Таке нарощування недовговічне, і це найбільший його недолік. Крім того, після процедури складно мити волосся, оскільки нелегко змити бруд і залишки продуктів, що осідають між косами.

4. Нарощування за японською методикою

Японський спосіб теж передбачає використання коси. Об'єм волосся досягається завдяки вплетенню накладного волосся в справжнє волосся. Синтетичні пасма вплітають у волосся біля самих коренів і закріплюють дуже тонкою прозорою гумкою. Щоправда, косички мають бути тугими. Саме тому японське нарощування волосся не слід робити понад два місяці, щоб не послабити волосяні цибулини.

5. Ультразвукове нарощування

Цей метод підходить тим, хто хоче уникнути пошкодження волосся. Нарощування волосся за допомогою ультразвуку майстри відносять до капсульної технології, однак, таке нарощування є холодним. Таку назву це нарощування отримало через спосіб кріплення нарощуваних пасом до донорських. Так, на закріплювальний бонд, тобто кератинову капсулу, впливає ультразвук, який випромінює імпульси через щипці-аплікатори. Ефект від ультразвукового нарощування зберігається до шести місяців! Таке нарощування ледь помітне. Але є один нюанс: зняття нарощування може призвести до пошкодження волосся.

6. Лазерне нарощування

Лазерна методика дає змогу наростити волосся будь-якої довжини на волосся клієнтки. Це один із найбільш довготривалих і дорогих методів. Особливо актуальна лазерна процедура для жінок, які мають стоншене волосся в прикореневій зоні. Волосся застосовують натуральне, високої якості. Ефект тримається 4-6 місяців. Найголовніша перевага — під час розчісування, укладання та миття волосся накладне волосся поводиться як натуральне, тому його важко відрізнити. На жаль, лазерне нарощування — задоволення не з дешевих.

7. Безкапсульне нарощування

У цьому разі до натуральних пасом аналогічного розміру прикріплюються маленькі прозорі трубочки зі штучним волоссям. Існує два різновиди:

  • термоусадочні гільзи (термін служби близько півтора місяця)
  • нарощування волосся мідними трубочками (термін служби близько трьох місяців).

8. Нарощування з мікрокільцями

Прикріплення штучних пасом за допомогою мікрокільців не потребує нагрівання, тому не спричиняє пошкодження волосся. Невеликі ділянки штучного волосся кріпляться маленькими (алюмінієвими, мідними або бронзовими) кільцями — їхній розмір має відповідати типу і структурі волосся. Якщо накладки просякнуті силіконом, то вони більші, але краще тримаються на волоссі й безпечніші. На жаль, небагато салонів пропонують таку процедуру, оскільки вона вимагає від перукаря великої майстерності. Нарощування волосся мікрокільцями можна носити протягом 3-4 місяців. Перший час кільця будуть відчутні — може виникати дискомфорт під час носіння.

9. Нарощування за допомогою легких петель

Процедура аналогічна нарощуванню мікрокільцями, але легкі петлі безпечніші та гігієнічніші. Термін їхньої служби також становить близько 3-4 місяців. Метод "легкої петлі" займає дуже мало часу та зусиль.

10. Ін'єкційне нарощування

Інноваційний метод, який найчастіше рекомендується як засіб від облисіння і стоншування волосся. Це неінвазивна та нехірургічна процедура, яка полягає у встановленні волосся на імітуючу шкіру основу (кріпиться до шкіри голови за допомогою спеціального препарату). Великою перевагою методу є природний ефект — зазвичай використовують натуральне волосся; завдяки такому кріпленню його неможливо виявити і воно не створює проблем під час укладання. Заміна базових стрічок потрібна тільки раз на рік! На жаль, ціна висока, і якщо ви страждаєте на псоріаз, лупу тощо, то цей метод вам не підійде.

11. Нарощування сіткою

Спосіб не з дешевих. У ньому також використовуються натуральні пасма волосся, що підходять за кольором, структурою і довжиною до конкретного волосся. Насадки кріпляться до сітки, а сітка — до натурального волосся за допомогою затискачів. Ефект виходить природним, носити накладне волосся зручно. Процедура призначена для людей, що лисіють, і тих, хто просто хоче надати зачісці об'єму.

12. Нарощування за допомогою кліпс

І нарешті, найпопулярніше нарощування волосся, яке обирають для особливих випадків — кліпсове. Найдешевший, але й найменш зручний варіант. Стрічки штучного волосся кріпляться до натурального волосся за допомогою кліпс. Ви можете зробити це самостійно, такі нарощування розраховані на багаторазове використання. Шкода тільки, що ефект недовговічний. Та й результат не можна назвати природним. Стрічки можуть бути помітні (особливо якщо зав'язати волосся), і їх необхідно знімати перед сном. Це одноденне рішення.

Як довго тримається нарощування волосся?

Час носіння нарощування залежить від обраного методу. Ви можете використовувати одноразове нарощування або носити його протягом шести місяців і більше.

Чи видно оточуючим, що у вас нарощене волосся?

Це також залежить від методу. Найпомітніші кліпсові, пришивні або накладні нарощування, особливо якщо їх зав'язати. Ін'єкційне, лазерне, сітчасте або ультразвукове нарощування має найбільш природний вигляд. Що вища ціна, то складніше відрізнити нарощування від справжнього волосся.

Чи безпечне нарощування волосся?

Це дуже часте запитання в блогах про волосся. Ми завжди хочемо, щоб це було безболісно і неінвазивно. І в більшості випадків так воно і є. Однак ніхто не скаже вам, який вигляд матиме ваше волосся через кілька місяців регулярного нарощування. Чи завдає нарощування волосся шкоди натуральному волоссю? На жаль, правда сумна. У багатьох випадках нарощування послаблює волосся і прискорює його випадання. Здебільшого так чинить тонке волосся. Штучні пасма — це додаткова вага для натурального волосся, яка може послабити волосяні цибулини.

Скільки коштує нарощування волосся?

Це дуже популярна процедура серед знаменитостей. Ціна на неї не маленька. Звичайно, не кожен може собі це дозволити. Проте вартість залежить від того, який метод ви оберете. Ба більше, в різних салонах ціни різні.

Нарощування волосся в салоні — це дуже дорого. Краще подумати про те, як надати волоссю об'єму і довжини в домашніх умовах. Ви можете зробити це самостійно і за нижчою ціною, оскільки витрачаєте гроші тільки на необхідний засіб для волосся.

ПОДОВЖЕННЯ ВОЛОССЯ В ДОМАШНІХ УМОВАХ

Натуральні засоби для росту волосся — прекрасна альтернатива дорогому нарощуванню. Якщо ви з жахом дивитеся на ціни на нарощування, зверніться до перевірених олій для волосся. Якщо ви підберете олію, що відповідає потребам вашого волосся, вона не тільки поліпшить його зовнішній вигляд. Вона сприятиме росту волосся і запобігатиме облисінню.

Догляд за волоссям і шкірою голови оліями для росту волосся не є чимось новим. Багато жінок використовують ці дари природи по максимуму. З іншого боку, слід пам'ятати, що деякі олії не підходять для росту волосся. Вам потрібні натуральні олії (не ефірні), які можна використовувати для нанесення на шкіру голови і які мають стимулюючу ріст силу, зміцнюють цибулини.

До таких олій належать рицинова, реп'яхова та [соснова].

Важливе значення має і вибір правильної техніки застосування олії для волосся. Найкращий домашній метод для росту волосся — це нанесення олії на шкіру голови та масаж протягом кількох хвилин. Можна спробувати гарячий догляд олією, оскільки вологість і тепло покращують поглинання поживних речовин і підсилюють лікувальний ефект.

Поділіться своєю думкою про статтю.


Коментарі: #0


Додайте свій коментар. Він буде опублікований після перевірки модератором.
Політика конфіденційності

Наш веб-сайт використовує файли cookie, а також сторонні файли cookie для використання зовнішніх інструментів. Якщо користувач не дає згоди, використовуються лише основні файли cookie. Ви можете будь-коли змінити налаштування свого браузера. Чи даєте ви згоду на використання всіх файлів cookie?

Політика конфіденційності