Моє прекрасне, тонке волосся - найкращі поради щодо стрижки та укладки

Моє прекрасне, тонке волосся - найкращі поради щодо стрижки та укладки

Тонке волосся - це не кінець світу.

Дійсно, вам не підійде будь-яка зачіска, але ви можете вибирати між багатьма чудовими стрижками.

Ви здивуєтеся, дізнавшись, скільки зірок музики та кіно, власниці тонкого волосся не мають достатнього об'єму та густоти. Тим не менш, вони виглядають приголомшливо на вечірках, фотосесіях і знімальних майданчиках.

Правильна стрижка, вдала укладка та кілька простих хитрощів (рекомендованих блогерами, влогерами та перукарями) - ось їхні секрети.

Якщо тонке, мляве волосся турбує і вас - ви потрапили в правильне місце.

Ми зібрали найпопулярніші та найкращі стрижки та укладки для тонкого волосся. На десерт ви отримаєте купу корисних і маленьких хитрощів, які дозволять вам насолоджуватися красивою зачіскою нон-стоп. Ви нарешті закохаєтесь у своє тонке волосся.

ТОП-10 найкращих стрижок для тонкого і рідкого волосся

1. Класичний боб з чубчиком

Вічна зачіска, яка була, є і буде у тренді. Анна Вінтур, модна королева і редактор британського видання Vogue, безумовно, підняла її популярність на новий рівень. Вона - унікальна особистість. Її бездоганна та шикарна зачіска підходить до будь-якого образу. Короткий боб з чубчиком повинен доходити до лінії щелепи. Завдяки цій зачісці ви миттєво отримуєте об'єм та ідеальний вигляд. Анна Вінтур носить прямий чубчик, але також можна вибрати чубчик набік, щоб зруйнувати шаблонність і додати нотку оригінальності.

2. Класичний боб без чубчика

Очевидно, що це інша версія попередньої стрижки. На цей раз без чубчика. Довжина залежить від вас - виберіть каре до підборіддя або зробіть його довшим, щоб кінці були гарно закручені. Щоб надати зачісці об'єму та густоти, не укладайте волосся спереду. Такий варіант каре передбачає легке укладання - великою круглою щіткою. Багатошарове каре - ідеальний вибір для тонкого волосся, що надає йому максимального об'єму.

3. Блант боб

Одна з найефектніших зачісок цього сезону. Волосся однієї довжини дозволяє укладати його круглою щіткою (так воно нагадує довгий боб) або сушити пасма великою квадратною щіткою (терміксом - однією з найбільш популярних, вона м'яка і зменшує час сушіння). Така зачіска робить тонкі пасма сильними, здоровими та об'ємними. Блант боб - одна з улюблених зачісок Кім Кардашян. З ним тонке волосся виглядає просто чудово, незалежно від кольору, текстури та віку.

4. Лоб - довгий боб

Тонке, слабке волосся гармонійно поєднується з лобом - більш довгою версією бобу. Це дійсно зручно, коли справа стосується щоденної укладки. Волосся трохи коротше ззаду. Нагадує літеру А. Волосся коротке ззаду і поступово збільшується в довжині спереду, щоб створити ефект волосся до плечей або довше.

5. Шег

Якщо ваше волосся сягає плечей, побалуйте себе стрижкою, яка була в моді в 70-80-х роках. Я маю на увазі шег - волосся шарується і (обов'язково!) розтріпується, нерідко доповнюється гострим, сміливим чубчиком. Мег Райан у фільмі "Коли Гаррі зустрів Саллі" зробила цю стрижку надзвичайно популярною. Вона надає вам вигляду, ніби ви щойно встали з ліжка, тому укладання зовсім не важке. Ви просто розпилюєте засіб для укладання і... розтріпуєте пасма. Найкраще укладка виглядає, коли волосся висохне на повітрі. Тонке волосся схильне до пухнастості, тому для бездоганного вигляду варто втирати натуральні олії (олія маракуї - одна з найкращих олій проти пухнастості, що зберігає кінчики волосся здоровими та запобігає їх старінню) у кінчики волосся.

6. Натуральний балаяж і мелірування для тонкого волосся

Сяючі відблиски роблять волосся більш об'ємним і густим завдяки грі світла і тіні. Об'єм волосся подвоюється. Відблиски підкреслюють окремі частини волосся. Якщо ваше волосся не багатошарове, ледь помітні відблиски привернуть увагу до пласких і млявих ділянок волосся. Головне, щоб відтінки були неяскравими і м'якими, бажано в одній кольоровій гамі.

7. Чубчик для збільшення об'єму

Чубчик - гарний вибір для дівчат, які намагаються відростити довге волосся, але бояться, що пасма будуть тонкими і без об'єму. Якщо ви одна з них, "виділіть" волосся спереду і підстрижіть його, зробивши прямий або діагональний чубок. Це створить враження більш пишної та об'ємної зачіски. Легке мелірування також підійде, додаючи зачісці об'єму і густоти водночас.

8. М'які хвилі

Ідеальний варіант для довгого каре, довжиною до плечей або трохи довшого волосся, яке не має багато шарів. М'які хвилі роблять риси обличчя витонченішими. Вони додають волоссю об'єму. Процедура укладання перетворюється на дитячу забавку - втирайте мус для укладання (наприклад, засіб для тонкого волосся, що збільшує об'єм) або розпиліть легкий лосьйон для стайлінгу.

9. Підстригайтеся рівно

Уникайте різкої багатошаровості, оскільки вона посилює враження поріділого волосся. Шаруваті пасма швидко втрачають об'єм, і в результаті ви отримаєте пласку зачіску. Пам'ятайте, що тонке волосся і багатошаровість не є ідеальним поєднанням. Чому? Під час укладання пасма сильно спадають на плечі або (навпаки) ви отримуєте розтріпане волосся. Навіть довге і тонке волосся може виглядати гарно і об'ємно - якщо у вас немає багатошарової стрижки.

10. Високий хвіст

Це класика в найкращому варіанті. Хвіст ніколи не вийде з моди. Зробіть його слабким і недбалим, щоб додати об'єму. Легке зачісування ззаду також додасть об'єму. Щоб підняти коріння, ви можете використовувати великі валики для волосся або втерти трохи пудри перед тим, як зробити хвіст. Після такого попереднього праймінгу ви можете зробити або хвіст, або розпатланий пучок.

11. Витягнута коса

Штучна коса - pull through braid - це простий спосіб отримати об'ємну зачіску. Вона чудово підійде вашому тонкому волоссю. Просто заплетіть три звичайні хвости, щоб отримати нещільну, об'ємну косу. Фото та навчальні матеріали в Інтернеті покажуть вам, як легко заплести таку косу. Дівчатам з довгим і тонким волоссям, безсумнівно, сподобається ефект. Чим довше волосся, тим красивіша коса.

12. Скуйовджена піксі

Це новий формат для короткого волосся - смілива стрижка для прихильниць піксі. Волосся укладається шарами різної довжини для збільшення об'єму. Ще одна важлива річ - не робити його гладким. Замість цього, злегка розтріпайте волосся, щоб створити недбалий, але витончений образ. Навіть найтонше волосся отримає об'єм і густоту.

Як потовщити та доглядати за тонким волоссям?

Ознайомтеся з деякими перевіреними прийомами для надання об'єму тонкому волоссю, яке є вимогливим, чутливим, пухнастим і легко обтяжується.

Тонке волосся - секрет №1: кератин

Цей природний будівельний матеріал волосся вимивається внаслідок неправильного догляду за ним. Щоб поповнити запаси кератину у волоссі, можна сходити в перукарню на розгладжуючу кератинову процедуру. Таким чином ви живите пасма і зміцнюєте структуру волосся. Щодня використовуйте шампунь з кератином, який не містить парабенів і таких речовин, як SLS.

Тонке волосся - секрет №2: спати з високою косою

Якщо ви хочете, щоб ваше волосся було об'ємним і легко піддавалося укладанню, коли ви прокинетеся - заплетіть косу, починаючи з маківки. Не заплітайте волосся надто туго, злегка нахиляйте голову під час плетіння. В результаті коріння підніматиметься протягом ночі, тож після розплітання коси зачіска залишатиметься такою на довгі години.

Тонке волосся - секрет №3: пудра для волосся

Ви наносите трохи пудри на корені, м'яко масажуючи шкіру голови та волосся. Таким чином ви піднімете коріння, щоб надати волоссю форми та об'єму.

Тонке волосся - секрет №4: пінний кондиціонер

Тонке волосся просто ненавидить важкі маски та кондиціонери. Щоб зберегти об'єм, поживні речовини та захист, вам варто обрати пінний кондиціонер. Він не тільки забезпечує волосся необхідними поживними речовинами, але й полегшує укладання, не обтяжуючи його. Найкращі пінні кондиціонери додають блиску та захищають від шкідливих зовнішніх факторів.

Тонке волосся - секрет №5: олії для волосся

Якщо правильно підібрати олію для свого типу волосся, вона здатна відповідати структурі, роблячи волосся м'яким, блискучим і пружним, водночас утримуючи вологу. Нерафінована олія макадамії холодного віджиму призначена для тонкого волосся. Вона відома як зникаюча олія, оскільки повністю проникає у волосся, не обтяжуючи його. Олія макадамії захищає тонке волосся від сухості, робить його слухняним, зменшує пухнастість і м'яко текстурує, забезпечуючи термозахист.

Тонке волосся - секрет №6: фен і бігуді

Сушити волосся феном, опустивши голову вниз, - прийом, відомий усім дівчатам з тонким волоссям. Мало хто знає, що найкращий об'єм волоссю надає фен для завивки. Найкращий фен повинен мати іонну функцію. Накрутіть волосся на обертову щітку фена і використовуйте прохолодний або холодний потік повітря. Ви отримаєте підняте коріння волосся та ефектний об'єм. Прохолодне повітря фіксує зачіску і запечатує лусочки кутикули для посилення блиску і гладкості.

Тонке волосся - секрет №7: перекидання волосся

Щоб уникнути плоского, неживого волосся, не прив'язуйтеся до однієї зачіски. Спробуйте різні стилі. Перекинути волосся на інший бік - це трюк, який змінює правила гри. Завдяки зміні проділу волосся м'яко піднімається і не звикає до одного боку.

Тонке волосся - секрет №8: масаж шкіри голови

Процедура з використанням олії для волосся - вдалий привід для масажу шкіри голови (щоб покращити кровообіг, злегка підняти коріння і стимулювати волосяні цибулини). Масаж голови додає волоссю об'єму і забезпечує кращий кровообіг, щоб шкірне сало не накопичувалося на шкірі голови (на жаль, надмірна кількість шкірного сала є проблемою серед дівчат з тонким волоссям). Крім того, ви можете масажувати шкіру голови під час нанесення пудри для волосся або кондиціонерів для шкіри голови.

Тонке волосся - секрет №9: ополіскувач для волосся з оцтом

Бальзами, маски та кондиціонери не працюють на тонкому волоссі. Щоб живити тонке волосся і закрити лусочки кутикули, використовуйте ополіскувач для волосся (наприклад, яблучний або малиновий оцет) після кожного миття. Він забезпечить шкірі голови належний рівень рН, посилить блиск волосся і приборкає пухнастість, тож ваше тонке волосся не буде пушитися або електризуватися. Добре підійде лосьйон для шкіри голови, якщо у вас тонке волосся - він зміцнить пасма і збалансує рівень рН шкіри голови.

Поділіться своєю думкою про статтю.


Коментарі: #0


Додайте свій коментар. Він буде опублікований після перевірки модератором.
Політика конфіденційності

Наш веб-сайт використовує файли cookie, а також сторонні файли cookie для використання зовнішніх інструментів. Якщо користувач не дає згоди, використовуються лише основні файли cookie. Ви можете будь-коли змінити налаштування свого браузера. Чи даєте ви згоду на використання всіх файлів cookie?

Політика конфіденційності